Huidschimmel


Niet gevaarlijk, wel irritant!

Last van jeuk, schilferigheid en / of blaasjes? Grote kans dat u last heeft van een huidschimmel.
Niet gevreesd! Een huidschimmel is eenvoudig en doeltreffend te behandelen. In de meeste gevallen hoeft u niet naar de huisarts maar kunt u volstaan met een zelfzorgmiddel.

Wij hebben voor u een kleine selectie gemaakt van die zelfzorgmiddelen die bekend staan om hun resultaten. We hebben hierbij vooral gelet op de effectiviteit van het middel en natuurlijk de lage prijs!

Houdt u er rekening mee dat een huidschimmel niet vanzelf verdwijnt!

Foto's van huidschimmel infecties

Deze pagina toont een aantal foto's van huidschimmel infecties. Lijken de huidschimmel infecties op de foto's op de rode vlekken die u bij u zelf aantreft dan is er een grote kans dat u een schimmelinfectie aan de huid heeft opgelopen. De bovenste foto's tonen standaard schimmelinfecties aan de huid. De onderste tonen een infectie met ringworm.

Bij vrijwel alle huidschimmel infecties is behandeling aan te raden. Een behandeling met bijvoorbeeld Lamisil Crème duurt in de meeste gevallen slechts 1 week. Lamisil is waarschijnlijk het meest bekende en meest doeltreffende middel tegen schimmelinfecties zoals huidschimmel, ringworm en zwemmerseczeem.

Onderstaande foto's tonen ernstige en minder ernstige gevallen van huidschimmel. Ook als de infectie zich bij u nog in een beginstadium verkeert is het starten van een doeltreffende behandeling aan te raden."Huidschimmel
Huidschimmel hals en nek Huidschimmel infectie Schimmelinfectie voet
Ringworm
Ringworm Ringworm infectie Ringworm

Lamisil Crème

Lamisil crème tegen huidschimmel
Bestellen vanuit uw luie stoel!
Vandaag voor 20:30 uur besteld,
morgen al in huis!
Crème à € 9,99

Canesten Crème

Lamisil crème tegen huidschimmel
Bestellen vanuit uw luie stoel!
Vandaag voor 20:30 uur besteld,
morgen al in huis!
Crème à € 10,20
Anoniem SMS | Litteken creme